Annemie Celis: voor professionals

Voor organisaties

Organisatie- en teamontwikkeling

Haal het beste uit je team en organisatie

Als medewerkers het vertrouwen krijgen, verbinding voelen tussen het organisatiedoel, hun eigen individuele taak én het teamdoel, voelen ze zich betrokken en geven ze het beste van zichzelf.
In perioden van verandering en onzekerheid, waar veel organisaties mee te maken hebben, staat deze verbinding onder druk. Dit geeft spanningen en zorgt voor stress, zowel voor individuele medewerkers, als voor de samenwerking binnen teams.

Picture of 30 jaar ervaring

30 jaar ervaring

Vanuit mijn 30-jarige ervaring als trainer en HR-verantwoordelijke in profit- en socialprofit-organisaties leerde ik dat mensen vooral behoefte hebben aan een zinvolle job.
Door mijn begeleidingen wil ik bijdragen aan een organisatieklimaat waar binnen een resultaatgerichte omgeving genoeg veiligheid is om bespreekbaar te maken wat onder de waterlijn leeft en om in beweging te zetten wat vastgeroest is. Dit vergroot de veerkracht en verbinding en voorkomt escalerende conflicten.

Ik begeleid organisaties, teams en individuen rond mensgerichte thema’s die in een professionele context spelen. Hierbij combineer ik een ervaringsgerichte en concrete aanpak met diepgang.

Samen met de leidinggevende ontwikkel ik je team naar hechtere samenwerking , meer zelfsturing en soepel omgaan met veranderingen. Ik ga snel naar de kern van de zaak, kijk naar systemen en patronen en zorg voor concrete en duurzame resultaten

Mogelijke invalshoeken

In functie hiervan kunnen ook opleidingen en trainingen gegeven worden rond burn-out, leiderschap, omgaan met weerstand bij veranderingsprocessen, samenwerken, verbindende communicatie, waarden…

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info