Binnen-Schip

Een vergaderlocatie om anders te ontmoeten

Down by the riverside...

We bouwen een oud, authentiek vrachtschip om tot inspirerende, vaarklare boot.

In de buik van ons binnenschip, omringd door het fonkelende water, krijgen elk idee, inzicht of plan, elke strategie en actie een ander perspectief.

  • Het Binnen-Schip heeft haar vaste aanlegplek in Antwerpen tussen het MAS en het Havenhuis
  • Binnenkort kan je er terecht voor coachinggesprekken of kleine vergaderingen met maximum 4 personen, in de gezellige schippershut.
  • In een latere fase ook voor creatieve, boeiende, avontuurlijke trajecten, professioneel of privé. Met of zonder begeleiding, misschien zelfs op een toffe locatie waar we heen varen.
Kris en Annemie

In Binnen-Schip komen onze passies samen.

Kris: Getikketakt door boten en alles wat met varen te maken heeft, kapitein ter lange omvaart, met een ruime scheepstechnische kennis, handige Harry, houdt van vakmanschap en authenticiteit met patine. Verbouwt het vrachtschip tot een bijzondere plek die mensen samenbrengt en inspireert. Kris is begeesterd door persoonlijke groei en systemisch werk.

Annemie: team-expert, systemisch coach, opsteller en loopbaanbegeleider, erkend psychotherapeut en supervisor, gepassioneerd door het raakvlak tussen mens en werk. Annemie begeleidt al 25 jaar individuen, teams en organisaties en leidt hierin professionals op (zie www.annemiecelis.be en www.vidende.be).

De Alaska, een varend woonschip - Historiek

Motorschip Alaska werd gebouwd in 1948 in Péronnes-lez-Antoing (B) aan de Schelde, op de gerenommeerde werven van Mory, naar verluidt, met centen uit het Marshall-pact. Het schip is in verrassend authentieke staat waarbij alle houten schrijnwerk en het geoliede metaal volkomen bewaard bleven! Er is sinds de nieuwbouw geen enkele noemenswaardige verandering aan het schip aangebracht, wat nog zelden voorkomt. Uiteraard voorzien wij de boot wel van modern vaar- en leefcomfort.
De superstructuur en het buitendek van het schip zijn niet geverfd, maar staan ‘in de olie’, wat een mooie patine van het staal oplevert, in fraai contrast met de bronzen patrijspoorten in de tabernakels voor- en achteraan.
Ook het mahonie binnenschrijnwerk met geslepen glas is (terug) intact. De combinatie van authenticiteit en technische kwaliteit brachten ons bij dit schip.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info